Over Ons

Ieder mens heeft schoonheid.
Het is ons doel om die van jou te laten stralen.

Afspraak maken

Ellen Daniëls

Mijn naam is Ellen Daniëls.
Twintig jaar geleden begon ik mijn loopbaan als schoonheidsspecialiste en pedicure in een huidkliniek, waar ik me onder andere bezig heb gehouden met huidverbetering en acne.

Zoveel jaar later, en heel wat kennis en ervaring rijker, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs.
Met veel plezier heb ik jonge mensen lesgegeven en begeleid in hun stages.
Daarnaast ben ik steeds voor een aantal uur in de praktijk aan het werk gebleven.

Zelf ben ik ook blijven leren: in de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in bindweefselmassage, shiatsumassage, en in acne, visagie en imagestyling.

Een tijdje geleden begon het te kriebelen: ik kreeg een steeds sterkere wens om zelf een praktijk te beginnen en mijn ‘kennen en kunnen’ in te zetten in een eigen bedrijf.
Met het openen van ‘Schoonheid’ is deze droom uitgekomen!

Voor mij is de uitdaging in mijn vak: klanten een doelgerichte behandeling geven om hun huid in balans te brengen,
en tegelijkertijd de tijd nemen om ze op hun gemak te stellen en in de watten te leggen.
Ik ben tevreden als de klant er gezond en stralend uitziet, en bovendien uitkijkt naar de volgende behandeling!

schoonheid heeze ellen
schoonheid heeze manon

Manon Mertens

Mijn naam is Manon Mertens.

De eerste vijf jaar na mijn opleiding heb ik gewerkt als schoonheidsspecialiste in verschillende salons. Daarna ben ik deze ervaring gaan inzetten in het onderwijs. Maar liefst achttien jaar heb ik lesgegeven aan studenten van niveau 3 en 4. Met studenten van niveau 4 kon ik in hun laatste jaren echt met huidverbetering aan de slag, en dat boeide mij het allermeest. Ik vond het geweldig om met al deze jongeren te werken. Niet alleen om ze de kneepjes van het vak bij te brengen, maar ook om de liefde voor het werk over te dragen.

Ondertussen ben ik ook mezelf blijven ontwikkelen. Ik heb me gespecialiseerd in bindweefsel­massage, shiatsumassage, acnebehandelingen en visagie. Naast mijn werk op school heb ik deze technieken ook steeds in praktijk gebracht.

Na zoveel jaar onderwijs was het tijd voor iets nieuws. Al een tijdje speelde ik met de gedachte om zelf een praktijk te beginnen waarin verschillende disciplines hun plaats zouden krijgen. Samen met Ellen heb ik deze plannen uitgewerkt en dat heeft geresulteerd in de opening van Schoonheid!

Door allerlei technieken en behandelingen te bundelen in één bedrijf, kunnen we de klanten precies bieden waar ze het meest baat bij hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om bij Schoonheid nog heel veel mensen gelukkig te maken met een gezonde, mooie huid!

GINA VUJEVICH

Mijn naam is Gina Vujevich.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO-huidtherapie en werkzaam bij Cosmetique- Totale. Mijn passie is om de huid mooier en gezonder te maken, zodat je weer gaat stralen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen met lasers en medische peelings. Voorbeelden van indicaties die ik behandel bij Schoonheid zijn overbeharing, acne (littekens), pigmentvlekken, vaatjes, schimmelnagels, huidverbetering en huidveroudering. Dit kan ik voor elk huidtype, van lichte tot donkere huid en van jongere tot oudere huid. Je kunt altijd bij me terecht voor een gratis intake gesprek waarbij we samen kijken naar een persoonlijk behandelplan. Ik ben twee keer per 6 weken aanwezig bij Schoonheid in Heeze.

schoonheid heeze muriel

Muriel Magnette

Mijn naam is Muriel Magnette.
De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van natuurlijke permanente make-up. Daarnaast ben ik docente permanente make-up bij Infiniti Group in Antwerpen.

Permanente make-up is mijn passie, want  wie wilt er nu geen mooie gevormde wenkbrauwen,  een strakke eyeliner of mooie lippen? Ik streef naar een zeer natuurlijk eindresultaat. Om dit te bereiken stem ik de behandeling specifiek af op de vorm en kleur van je gezicht. De permanente make-up wordt gedaan door middel van ultra fijne naaldjes, geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten (GGD gekeurd). Mijn uitgangspunt is dat anderen niet zullen zien dat je permanente make-up draagt, je gezicht krijgt weer de jeugdige uitstraling!